A Pácini Polgárőr Egyesület támogatása

A Pácini Polgárőr Egyesület Pályázatot nyújtott be a Nemzeti Együttműködési alap Mobilitás és alkalmazkodás kollégiuma 2021. által meghirdetett NEAG-KP-1-2021/2 kódszámú pályázati kiírásra, mely NEAG-KP-1-2021/2-001184 azonosító számon került nyilvántartásba.

A támogató a NEA/75/2021 iktatószámú döntése alapján 300 000.- Ft összegű támogatást nyújtott a Pácini Polgárőr Egyesület részére formaruha beszerzésére, gépjármű téli gumijának pótlására, kötelező felelősségbiztostás díjának finanszírozására.

A megfelelő polgárőr ruházat elősegíti a szolgálat jó színvonalának teljesítését, a láthatóságot, továbbá a jogszabályoknak való megfelelést. Egyesületünk egy rendőrségtől leselejtezett, 8 éves korú gépjárművet üzemeltet, mely rendkívül hasznos a járőrszolgálatok megvalósításához. A téli gumiik erősen elhasználódtak, rendkívül fontos volt, melyet saját erőből nem tudunk megoldani. A tervezett költségvetés tartalmazta továbbá a gépjármű kötelező felelősségbiztosítás díját.

A pályázat célját megvalósítottuk, mely jelentősen elősegíti az egyesület feladatellátását, a szolgálat színvonalának emelését.

 

 

                                                                                                                   Szabó Zoltán

                                                                                                                         elnök

 

 

 

Hírek

A Mágocsy Kastély és...  Mágocsy Kastély A falu legfőbb nevezetessége a középkorú...
Környezetünk Pácin a Bodrogköz gyöngyszeme. A község a magyar-szlovák...
Címerünk Pácin címerét Prof. Czinke Ferenc tervezte “gyökerei t...